Тази сутрин в кабинета на министър-председателя на Словакия е пристигнал плик,

...
Тази сутрин в кабинета на министър-председателя на Словакия е пристигнал плик,
Коментари Харесай

Нова заплаха за живота на премиера на Словакия Роберт Фицо

Тази заран в кабинета на министър-председателя на Словакия е пристигнал плик, съдържащ патрон, оповестява Aktuality. Информацията е доказана и от държавната работа.
Прочетете още
" Можем да потвърдим, че плик с патрон, адресиран до министър-председателя, беше доставен през днешния ден в държавната работа на Словашката република ", споделят още от кабинета на Роберт Фицо.

Пощата, адресирана до министър-председателя, се ревизира от чиновници на Службата за отбрана на конституционните чиновници и дипломатическите задачи. Уточнява се, че патронът е открит при инспекция на входящата поща от охранители, пише  " Труд ".

" Този ​​въпрос се преглежда от полицейски чиновници от съответното звено, подчинено на районното полицейско ръководство в Братислава ", разяснява Михал Зайф, представител на районната полиция в Братислава.

Словашкият министър стана жертва на опит за нападение преди няколко месеца. 59-годишният Фицо беше улучен в корема и по-късно откаран в болница в районната столица Банска Бистрица в доста тежко положение. Веднага му беше направена повече от петчасова хирургическа интервенция, а два дни по-късно - още една.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР